ENTHOUSIASTE KLANTEN

Lieve Anouck, ik wil je graag bedanken voor alweer een geweldige coaching-sessie. Elke keer kom ik met een positief gevoel naar buiten en dit blijft dagenlang hangen. Elke sessie is een andere aanpak en ik vind het geweldig hoe jij er in slaagt om op mijn noden in te spelen. Echt fantastisch gewoon. Dankzij de foto’s van mijn items tijdens de sessies kan ik alles levendig herroepen en zo gebruiken wanneer ik het nodig heb. Ik vind het allemaal fascinerend en sta steeds versteld over het effect van de sessies. Had ik dit maar vroeger geweten. Je bent een topcoach, jouw aanvoelen en toepassingen zijn ongelooflijk goed. Groetjes, Elke.
Elke H.
Life coaching traject
Les quelques mois qu’Anouck a passés à me coacher m’ont permis de prendre conscience à quel point l’inconscient est important dans les décisions quotidiennes que l’on prend. 
En prenant le temps de m’écouter et de me laisser réfléchir, je me suis rendu compte que beaucoup de sentiments ou des réactions que je prenais comme acquises, ou qui me paraissaient naturelles, valaient la peine d’une réflexion.
En faisant ces exercices en coaching, j’ai appris à ce que mes gestes et mes décisions soient prises de manière plus consciente, et à pouvoir me poser la bonne question au bon moment.
Je trouve que depuis ma période de coaching, c’est plus simple de prendre une décision, et la charge mentale occasionnée est beaucoup moins élevée.

Merci pour le soutien et l’aide dans ma réflexion!
Julien N.
Organisatie coaching traject
Voor ik het wist, zat ik na één sessie al veel verder in mijn gedachtengang dan na drie nachtjes piekeren. Je bracht me moeiteloos op plekken zonder dat ik begreep hoe we daar geraakt waren. Het was heel anders dan ik al eerder ervaren had. Je zette mij meer aan het werk en er was een fijne interactie met de omgeving, waardoor ik het niet snel zal vergeten. Dankjewel!
Lauren D.C.
Life coaching sessie
De coaching bij Anouck verliep steeds op een fijne manier, en er werd snel tot een aantal kernvragen gekomen. Dit verliep via een aantal visuele en praktische oefeningen, waar ik persoonlijk wel fan van ben. De begeleiding verliep ook steeds met de nodige openheid, en er werd een gemoedelijke sfeer gecreëerd, ideaal voor zelfontplooiing. De manier hoe zij mij tijdens bepaalde oefeningen spiegelt was soms wel wat confronterend, maar daardoor net even zo effectief, want het wekte bij mij steeds ook de zin om aan zelfonderzoek te doen op. Steeds kreeg ik naast praktische tips ook de nodige waardevolle feedback.
Stijn G.
Organisatie coaching traject
Anouck heeft mij in 1,5u coaching enorm veel handvaten en inzichten gegeven. Dankzij gerichte vragen, kwamen we samen tot de juiste antwoorden die mij enorm hebben vooruit geholpen om beslissingen te maken over de toekomst van mijn job. Anouck stelt je zonder problemen gerust waardoor je vrij durft te praten en op de juiste manier diep kan graven naar de onderliggende oorzaak van een probleem. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik dankzij haar een last van mijn schouders heb kunnen halen! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een coachingsmoment. 
Joke V.D.B
Job coaching sessie
Ik krijg op mijn werk uit onverwachte hoek complimenten omwille van mijn moedige beslissing en voortrekkersrol. Dankzij Anouck voelde ik me gesteund en aangemoedigd om te durven. Ik ben zó blij met mijn beslissing!
Jorien V.W.
Job coaching traject
De sessie met Anouck heeft me ongelofelijk goed geholpen. Ik zat met een lastige situatie in de familie en voelde me na de sessie gesterkt om het gesprek aan te gaan. Dat gesprek is dan ook goed verlopen en ik ben helemaal tevreden met de manier hoe ik met de situatie ben omgegaan.
Chloé D.
Life coaching sessie

Life energy

Interesse in een gesprek?

Telefoon
+32 484 033 989
E-mailadres
anouck@lifeenergy-coaching.be