MIJN VERHAAL

Van coachende leider naar coach

Mijn pad als coach begon in 2015 toen ik als jonge manager mijn team mocht ‘coachen’. Hoe en wat was toen niet zo duidelijk, maar dat bleek voor mij geen probleem te zijn. Integendeel, de coachende houding beviel mij heel goed én dat wierp vruchten af.

Zo ontdekte ik mijn liefde voor coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik kreeg al snel de kans om me hierin te ontwikkelen en in 2022 besloot ik om een professionele opleiding te volgen en mijn eigen praktijk op te richten.

Voor en na de storm

Toch heb ik niet de kortste weg genomen. Alles ging ‘goed’ tot het niet meer goed ging. Een intense burn-out bracht me helemaal tot stilstand. Achteraf gezien was die leegte exact wat ik nodig had. Ik begon elk stukje van mijn leven in vraag te stellen. Stilaan begon ik terug te voelen en te dromen. Eén ding was zeker: terug naar af was geen optie, ik zou het anders gaan doen. Mijn verbeelding toonde mij een mooiere versie van mijn leven, voor het eerst eentje waar ìk echt de regie over had. Ik besloot om mijn vleugels te strekken en voorzichtig op te stijgen.

Hoog vliegen

Tot op vandaag vlieg ik op mijn tempo verder en verder de hoogte in. Met kriebels in mijn buik. Een nieuwe soort energie stroomt door mijn lijf terwijl ik bouw ik aan een nieuw leven waar vreugde en vrijheid centraal staan. 

Ik droom van een wereld waar we met zen allen wat meer de vleugels gaan uitstrekken en wil hier graag mijn steentje (of moet ik zeggen, pluimpje?) aan bijdragen. Klaar om te vliegen?

MIJN AANPAK

Praktisch en verfrissend

Als je er voor kiest om door mij gecoacht te worden, kies je voor een speelse, creatieve aanpak. Ik heb zeer comfortabele stoelen, maar bereid je voor op ook wat staan- en beweegwerk. We gaan dus niet alleen praten, we gaan vooral ook DOEN en VOELEN. 

Tijdens mijn opleiding ging ik met verschillende thema’s, werkvormen en methodieken aan de slag. Ik coach dus niet vanuit één bepaalde stroming, maar gebruik datgene wat jij nodig hebt. Denk daarbij aan creatief-fysiek, systemisch, opstellingen, visualisaties, polariteiten,…

We bouwen samen aan de weg

We gaan samen een hele mooie weg afleggen. Enfin, dat hangt voor een groot stuk van jou af. Drie dingen dien je alvast in te pakken voor deze reis: jezelf, goesting en commitment. Dan komt het helemaal goed. Beloofd.

OPLEIDINGEN & CERTIFICATIES

  • YourCoach BVBA – Integrale Coaching Professional (ICF Certified on PCC level)
  • YourCoach BVBA – Integrale Coaching Essentials
  • YourCoach BVBA – Workshop Assertiviteit en Grenzen
  • YourCoach BVBA – ICF Core Competencies
  • PRH – Internal Decathlon Coach
  • Decathlon Academy – Nonviolent Communication
  • KU Leuven – Master LO & BW (Sportmanagement)

Ik krijg op mijn werk uit onverwachte hoek complimenten omwille van mijn moedige beslissing en voortrekkersrol. Dankzij Anouck voelde ik me gesteund en aangemoedigd om te durven. Ik ben zó blij met mijn beslissing! – Jorien V.W.

Life energy

Interesse in een gesprek?

Telefoon
+32 484 033 989
E-mailadres
anouck@lifeenergy-coaching.be